Inackordering

Precis intill Paradiset, två mil söder om Stockholm, kan du tryggt lämna din häst för inackordering. Det finns plats för 19 hästar i stallet och boxarna är stora och luftiga med fönster. 

Hästarna går i blandade flockar i stora hagar där de får gå ute minimum sex timmar om dagen året om. Under sommaren har du möjlighet att låta hästen gå ute dygnet runt i stora beteshagar.

Vi kan erbjuda, förutom stallplats, en belyst ridbana med tillgång till hinderpark och i omgivningarna finns många varierande ridvägar i vacker natur. På gården finns tränare och friskvård/rehab för både din häst och dig själv. Det finns uppvärmd sadelkammare med  micro, kylskåp och skåp för dina hästsaker. I stallet finns en uppvärmd skötplats och du har tillgång till Vibrationsgolv(vibrationsträning). De flesta boxarna har gummimatta. Hästarna utfodras med förstklassigt foder och får daglig tillsyn. Ett av målen ges i slowfeedingnät.

Jag och min familj bor i samma byggnad som hästarna och vi märker när något händer i stallet även under natten.

I priset, 4100 kronor, ingår in- och utsläpp, fodringar upp till fyra gånger om dagen beroende på årstid och grästillgång, ensilage samt torv. På helgerna sköts stallet kollektivt av inackorderingarna.
Övriga tjänster går  att köpa till.

Självklart uppfyller både stallet och jag de villkor som krävs av myndigheterna för att få bedriva inackordering.

Välkommen till ett stall med trevlig stämning och glada hästar.


 Foderlådorna


Vibrationsgolvet


                                                                Stallskåp
Comments